• Welkom bij Digisolve-MijnICT
  • Welkom bij Digisolve-MijnICT
  • Welkom bij Digisolve-MijnICT

Nieuws

Heerlijk en Gezellig etentje met het team 👍🏼🍻 https://t.co/G5O69MAUPc
Elke dag gezonde noten bij DIGIMIJ 👍🏼🥜 https://t.co/hScCGJLxZ6

 teamleadercertified

 

Van Gennip Schrieks

GennipsIn augustus 2011 heeft Digisolve - Mijn ICT een voorstel gedaan voor een verhuizing van Lierop naar het pand in Someren, waarbij afgesproken was, totale vervanging servers, apparatuur, waarbij wij maximaal 4 uur niet konden werken.

Na duidelijk hun aanbevelingen en onze wensen overeengekomen zijn, is men bezig geweest met inventarisatie en het laten meedraaien van nieuwe servers op achtergrond ter voorbereiding van uitschakelen oude server.

Op 1 december zijn we overgegaan en er is gezorgd, dat we s-middags weer konden werken en internet hadden en konden printen. De gehele overgang is voortreffelijk gegaan, alle systemen zijn goed beveiligd. De meeste storingen worden binnen 2 uur opgelost en 2 maal per kwartaal komt men langs om alle systemen te updaten, te controleren, waar kleine foutjes zich voordoen.

Het belangrijkste was voor ons, 1 persoon die het project van a tot z begeleidt heeft. Tevens zijn we tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding. Tevens alle storingen, opmerkingen worden in een logboek vastgelegd en ieder probleem wordt zo snel mogelijk opgelost.

Wij zijn blij, dat we het project gegund hebben aan Digisolve - Mijn ICT. Alles is bij ons uitgerust met 2 servers, 30 werkplekken en 8 printers.
 Door snel de kleinste storingen op te lossen en alles in een logboek vast te leggen, draait het systeem nagenoeg perfect en we kunnen zeggen, dat we in een volledig jaar maar 5 minuten niet hebben kunnen werken op het systeem, omdat het geherstart moest worden.

Antoon van Gennip

 

ContactgegevenS

Vossenbeemd 96
5705CL Helmond
Tel. 0492 559 670

 

Fax. 0492 559 671
info@digisolve-mijnict.nl
www.digisolve-mijnict.nl

   

ziggo zakelijk

Social Media

twitter 32 facebook 32 instagram

linkedin 32 linkedin 32

HULP OP AFSTAND

           remote-windows      remote-apple     

 

© Copyright - Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring - Klachten - Digisolve-MijnICT.nl 2021

Digisolve-MijnICT