• Welkom bij Digisolve-MijnICT
  • Welkom bij Digisolve-MijnICT
  • Welkom bij Digisolve-MijnICT

Nieuws

Heerlijk en Gezellig etentje met het team 👍🏼🍻 https://t.co/G5O69MAUPc
Elke dag gezonde noten bij DIGIMIJ 👍🏼🥜 https://t.co/hScCGJLxZ6

 teamleadercertified

 

Referenties

Beursgebouw Eindhoven BV

Beursgebouw Eindhoven BV is sinds jaar en dag klant van DIGISOLVE-MIJN ICT.

Beursgebouw logo

DIGISOLVE-MIJN ICT is zeer toegankelijk en vakkundig. Een groot voordeel dat DIGISOLVE-MIJN ICT biedt, is de duidelijke uitleg van het probleem en het bieden van een directe oplossing. Wij zijn als marketing- en organisatiebedrijf bedrijf zeer afhankelijk van ICT.

Chris Aelberts, directeur Beursgebouw Eindhoven BV

Dikkie & Dik Kinderopvang

We hebben veel verstand van kinderopvang, maar niet van de ICT zaken, daarom is Digisolve-mijn ICT vanaf de start van onze organisatie betrokken bij onze ICT zaken.

Kinderopvang Dikkie & Dik is in 10 jaar tijd stapsgewijs uitgegroeid van 1 naar 6 locaties. Tijdens deze groei hebben we altijd kunnen rekenen op de ondersteuning vanuit Digisolve-mijn ICT.

Lees meer...

Slijptechniek van der Vleuten

Slijptechniek van der VleutenSinds 2005 zijn wij klant bij Digisolve - Mijn ICT. Voor ons bedrijf is dat een goede keuze gebleken, omdat wij het niet kunnen permitteren om problemen te krijgen ICT gebied.

Lees meer...

Ammertech B.V.

AmmertechAmmertech BV, een importeur in lager- en aandrijftechniek in Helmond, heeft voor haar nieuwe automatisering diverse aanbiedingen naast elkaar gelegd en na zeer zorgvuldige overweging gekozen voor de oplossing die Digisolve - Mijn ICT heeft aangeboden.

Lees meer...

Helmond Sport

Helmond Sport Digisolve - Mijn ICT is een zeer gewaardeerde partner van Helmond Sport en wij werken al velen jaren met plezier samen. Digisolve - Mijn ICT heeft de expertise en knowhow in huis op gebied van ICT- vraagstukken.

Lees meer...

Goorts + Coppens | Advocaten Adviseurs

Goorts en CoppensWij werken met digitale klantendossiers. Een vlekkeloos draaiende automatisering is voor ons dan ook cruciaal. Sinds 2010 is Digisolve - Mijn ICT onze partner op het gebied van automatisering. En dat naar volle tevredenheid…

Lees meer...

Van Gennip Schrieks

GennipsIn augustus 2011 heeft Digisolve - Mijn ICT een voorstel gedaan voor een verhuizing van Lierop naar het pand in Someren, waarbij afgesproken was, totale vervanging servers, apparatuur, waarbij wij maximaal 4 uur niet konden werken.

Lees meer...

Plaza Futura

Plaza FuturaSedert 2010, maakt Theater en Filmhuis Plaza Futura uit Eindhoven gebruik van de ICT-dienstverlening en ondersteuning van Digisolve - Mijn ICT. Voor Plaza Futura is zoals ook voor vele andere een goed lopende ICT omgeving van cruciaal belang.

Lees meer...

Van den Broek Logistics

van den BroekDe logistieke branche is een branche die 24 uur per dag en 7 dagen in de week volop in beweging is. Als logistiek dienstverlener onderscheiden we ons door betrouwbaarheid, en flexibiliteit te bieden aan onze relaties.

Lees meer...

Makelaardij van den Heuvel

logo adriaan-van-den-heuvel splashpageWij zijn al minstens 10 jaar klant bij Digisolve mijnict of zijn directe voorgangers. Dat feit alleen al zegt denk ik genoeg. Het werkt plezierig om één vaste contactpersoon te hebben, in ons geval Mark van Kuik. Indien nodig kan uiteraard ook een collega inspringen.

Lees meer...

ContactgegevenS

Vossenbeemd 96
5705CL Helmond
Tel. 0492 559 670

 

Fax. 0492 559 671
info@digisolve-mijnict.nl
www.digisolve-mijnict.nl

   

ziggo zakelijk

Social Media

twitter 32 facebook 32 instagram

linkedin 32 linkedin 32

HULP OP AFSTAND

           remote-windows      remote-apple     

 

© Copyright - Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring - Klachten - Digisolve-MijnICT.nl 2021

Digisolve-MijnICT